onsdag, juli 02, 2008

Bandit Radio

Inte en reklamsnutt i vanlig mening, utan en jingel dom kör för stationen, är i siktet denna gång. "Vi spelar vad vi vill!", vad kan nu deta betyda?
1. Dom spelar vilken musik dom själva vill och är inte bundna av en musikstil? Nja, inte så troligt då jag inte hört så mycket Carola, Madonna eller Timberlake på stationen, utan bara rockmusik.
2. Dom seplar vilken musik dom vill utan att bli påverkade vad olika skivbolag vill ha spelade? Kanske, men det spelar ingen stööre roll då dom varkar spela sina egna favorter om och om igen, dag efter dag. Så skillnaden mellan Bandit och andra Skivbolagsstyrda stationer blir minimal.

Så vad är det frågan om??

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

6 kommentarer:

Unknown sa...

Hahaha... du kanske ska kolla upp först vad musik inriktningen är på Bandit, den är "Rock" musik. Jag tror inte att dom som gillar rock, och lyssnar på Bandit, vill höra Carola eller liknande hela tiden. Det är därför kanalen finns, ratta in det du vill lyssna på istället(någon annan kanal), det finns gott om kanaler där ute.

Anonym sa...

Den svenska kommersiella radion måste vara den absolut sämsta i världen. De infantila morgonprogramen där äckliga personer pratar skit och trycker ut skratt - så motbjudande!

MrBub sa...

Ari. jag vet att dom inte spelar något annat än rock och det är rick jag vill höra. Men att höra samma låtar dag in och dag ut är det jag motsätter mig.

Anonym sa...

Har inget emot rock, tvärt om, men håller med om att det är fruktansvärt tjatigt att höra samma låt 5-6 gånger på en dag. Det finns ju så himla mycket bra musik så inte fasen behöver man köra samma hela tiden. Kanske dags att se sig om efter en ny musikproducent?

Mike Agg sa...

Tycker att rockstation är helt rätt, men varför måste man köra samma låt 5-6 gånger per dag. Det finns ju så jäkla massa låtar att blanda, så det finns väl ingen anledning att tjata sönder en stackars låt. Kanske dags att se sig om efter en ny musikproducent?

Anonym sa...

Bandit är bra skit, kör hårt! Banditkryssningar är BÄST!